• +31 (0) 6 15526296
 • Lotte Broeren - Grafisch Ontwerper
 • mail@lottebroeren.nl
 • +31 (0) 6 15526296
 • Logo ontwerp voor Sabo Handmade

  Sabo Handmade is een (online) cadeauwinkel opgericht door twee dames uit Noord-Brabant, omgeving van Uden/Veghel. Ze verkopen verschillende producten op het gebied van cadeau, lifestyle en interieur. Denk hierbij aan unieke, zelf gedrukte tasjes, vlaggetjes met een persoonlijk bericht en bijvoorbeeld wensflesjes. De producten zijn uniek omdat ze alles zelf ontwerpen en maken.

  Een passend, persoonlijk logo

  Belangrijk bij de vraag naar een logo was dat het goed uitstraalt dat het handgemaakt is. Dit is de reden dat het geen perfecte ronde is. Ook was het belangrijk dat het logo makkelijk was aan te brengen op hun producten. Omdat ze alles zelf met de hand maken wordt ook het logo met de hand toegepast. Hierdoor heb ik gekozen voor een soort ‘stempel’ vorm.

  Quote:

  ‘Lotte heeft voor Sabo Handmade het logo ontworpen. Dit heeft ze uitstekend gedaan. Lotte luistert naar je, kijkt kritisch naar zichzelf en is erg gericht op detail en kwaliteit. Dit vertaalt zij in een prachtig passend ontwerp. Wij zijn nog elke dag blij met dit logo zoals Lotte dat voor ons bedrijf ontworpen heeft, complimenten!’ – Lise, Sabo Handmade

  Klant: Sabo Handmade
  Jaar: 2017
  Opdracht: Ontwerp een logo voor Sabo Handmade

   

   PASSEND LOGO NODIG? DAAR KAN IK BIJ HELPEN

   

  Logo ontwerp voor Sabo Handmade

  Logo ontwerp voor Sabo Handmade

  Logo ontwerp voor Sabo Handmade