Jubileumboek Gitaarclub Leyenda Zeeland ter ere van het 50 jarig bestaan

Gitaarclub Leyenda bestond in 2017 alweer 50 jaar. Dit was een reden om uit te pakken met een CD opname en een jubileumboek. De gitaarclub staat na 50 jaar nog steeds voor genieten van gitaarmuziek, zang en het beleven van muziek. Dit was dan ook de boodschap van de club op het moment dat ze de opnamestudio in gingen.

Een boekontwerp vol geschiedenis

Als grafisch ontwerper kreeg ik de eer om de CD hoes te ontwerpen. Samen met de opdrachtgever besloten we dat het een jubileumboek ging worden waarin de herinneringen van de afgelopen 50 jaar vastgelegd zouden worden. Om die reden heb ik het boek omgetoverd tot een visuele tijdlijn waarin de snaren tevens symbool staan voor de afgelopen vijf decennia. Deze tijdlijn staat daarom vol met foto’s van 50 jaar Gitaarclub Leyenda. Luister naar de CD vol gitaarmuziek en blader tegelijkertijd door het boek om je terug te wanen in de muziekgeschiedenis van Zeeland (Noord-Brabant).

Boek ontwerp - Gitaarclub Leyenda Zeeland
  • Gitaarclub Leyenda Zeeland

    Klant

  • Ontwerp van een CD-hoes in de vorm van een boek

    Opdracht

  • conceptontwikkeling, boekontwerp, grafische vormgeving, dtp

    Werkzaamheden

“Ze heeft ons idee tastbaar gemaakt en daarbij het gitaarclub gevoel in ere gehouden, een terechte diepe buiging hiervoor.”
Na het zien van dit project interesse in een leuke samenwerking? Neem contact op en wie weet kan ik ook iets voor jou betekenen!